CELEBRITIES

H Salma Hayek δεν διστάζει να δείξει τα λευκά της μαλλιά σε ένα post που αιφνιδίασε τους fans


The Jennettes

17 Ιουνίου 2020

H Salma Hayek δεν διστάζει να δείξει τα λευκά της μαλλιά σε ένα post που αιφνιδίασε τους fans

H Salma Hayek μάς έχει συνηθίσει σε posts χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει την ανατροπή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, στην οποία δείχνει πώς ήταν τα μαλλιά της πριν και μετά τη βαφή.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να δείξει τα λευκά της μαλλιά και οι followers φυσικά, αν και αιφνιδιάστηκαν, λάτρεψαν την αυθεντική της φύση και ειλικρίνεια, κάνοντας αμέτρητα θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση.  Δείχνοντας το "before and after" της καραντίνας, η Hayek στην αριστερή πλευρά της ανάρτησης ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με λευκή ρίζα στα μαλλιά ενώ στη δεξιά τη βλέπουμε βαμμένη και μετά από κομμωτήριο. 

https://instagram.com/p/CBgaLbuD1iU/

Η εντυπωσιακή Salma έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης πως έπρεπε να βάψει τα μαλλιά της λόγω των γυρισμάτων της νέας της ταινίας κι έτσι σκέφτηκε να μας δείξει την αλλαγή στην εμφάνισή της. Το σίγουρο είναι πως, όπως κι αν επιλέξει να εμφανιστεί, θα είναι πάντοτε το ίδιο ελκυστική και ξεχωριστή, καθώς έχει φυσική ομορφιά. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.