CELEBRITIES

Το σπάνιο post της Lady Gaga χωρίς ίχνος μακιγιάζ, που έκανε τους fans να την αγαπήσουν περισσότερο


The Jennettes

19 Ιουνίου 2020

Το σπάνιο post της Lady Gaga χωρίς ίχνος μακιγιάζ, που έκανε τους fans να την αγαπήσουν περισσότερο

H Lagy Gaga συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες, που αναδεικνύουν τον δυναμισμό και την ξεχωριστή της φύση.

Ωστόσο πριν λίγες ώρες, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία αρκετά σπάνια εκδοχή του εαυτού της, καθώς τη βλέπουμε να είναι ιδιαίτερα ευάλωτη και ευσυγκίνητη. Στη δημοσίευση βλέπουμε τη star χωρίς ίχνος μακιγιάζ με φόντο την πισίνα του σπιτιού της. Η ίδια κάτω από το ιδιαίτερο post, έγραψε τα παρακάτω: 

"Σκέφτομαι όσα συμβαίνουν στον κόσμο και στέλνω την αγάπη μου. Περπατάω, κάνοντας κύκλους, που αντανακλούν πολλές φορές, αυτά που θέλω να πω. Θέλω να πω ότι σας αγαπώ". Όντας βαθύτατα επηρεασμένη από τα γεγονότα των ημερών, η Gaga ποζάρει με φυσική όψη στον φακό και ντυμένη με τον πιο απλό τρόπο. 

https://instagram.com/p/CBjyWRpFOiP/

Το post της Gaga έγινε μετά τη συνέντευξή της στο  Entertainment Tonight, κατά την οποία αποκάλυψε ότι χάρισε ένα δερμάτινο jacket της σε fan της για έναν πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό λόγο. Πάντως, το post είναι αρκετά ασυνήθιστο και έξω από τα δεδομένα, στα οποία μας έχει συνηθίσει. Ωστόσο, οι θαυμαστές της τη λάτρεψαν και υπό την πιο "αληθινή" της εκδοχή, αφήνοντας από κάτω αμέτρητα σχόλια αγάπης και θαυμασμού. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS