CELEBRITIES

Η εξομολόγηση της Charlize Theron για τη σχέση της με τον Sean Penn: «Δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ»


The Jennettes

23 Ιουνίου 2020

Η εξομολόγηση της Charlize Theron για τη σχέση της με τον Sean Penn: «Δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ»

Η Charlize Theron παραχώρησε πρόσφατα, μια συνέντευξη στο «The Howard Stern Show», προκειμένου να προωθήσει την νέα ταινία του Netflix «The Old Guard», στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις για τη ζωή και την καριέρα της, αλλά όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τις φήμες που την ήθελαν αρραβωνιασμένη με τον Sean Penn, η απάντηση ήταν αφοπλιστική. «Τι; Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Όχι! Δεν έφτασα στο σημείο να παντρευτώ τον Sean. Αυτά είναι βλακείες. Ήμασταν σε σχέση. Αυτό μόνο, είχαμε σχέση».

Αποκαλύπτοντας λοιπόν, πως οι δυο τους δεν είχαν αρραβωνιαστεί ποτέ, η 44χρονη Charlize συνέχισε: «Είχαμε ασφαλώς, σχέση και ήταν αποκλειστική αλλά κράτησε για σχεδόν έναν χρόνο.

https://instagram.com/p/B8FJipBh5i5/

Δεν συγκατοικήσαμε ποτέ. Δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ. Δεν ίσχυε κάτι τέτοιο». Απέναντι στην επόμενη ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με το αν σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο να παντρευτεί ή αν νιώθει μοναξιά, η star απάντησε εξίσου αφοπλιστικά. 

«Δεν θέλησα ποτέ να παντρευτώ. Αυτό δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για μένα. Όσο για την μοναξιά, δεν νιώθω ποτέ μόνη με τα παιδιά μου. Η ζωή μου τώρα δεν μου επιτρέπει πολύ χώρο για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ζήσω ξανά με κάποιον άλλον. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ίσως χρειαστεί να αγοράσουν το σπίτι δίπλα μου. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να περάσω κάτι τέτοιο ξανά, (την συμβίωση με κάποιον άλλον), είμαι αρκετά μεγάλη για τέτοιες ανοησίες».


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.