CELEBRITIES

Η Miley Cyrus σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση για τα ναρκωτικά και την απεξάρτησή της


The Jennettes

24 Ιουνίου 2020

Η Miley Cyrus σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση για τα ναρκωτικά και την απεξάρτησή της

Μετά από επέμβαση στις φωνητικές χορδές, η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι έχει καταφέρει να μείνει νηφάλια εδώ και 6 μήνες.

«Είμαι νηφάλια τους τελευταίους έξι μήνες», είπε η διάσημη τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας ότι η απόφασή της στηρίχθηκε και στο ιστορικό της οικογένειάς της με τα ναρκωτικά. «Η μαμά μου υιοθετήθηκε και κληρονόμησα μερικά από τα συναισθήματα που είχε, συναισθήματα εγκατάλειψης και ήθελα να αποδείξω ότι είμαι πολύτιμη», ομολόγησε η Cyrus. 

https://instagram.com/p/CByIvODnm_2/

«Οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν ήταν 3 ετών, οπότε ο μπαμπάς μου μεγάλωσε μόνος του», είπε. «Έχω ένα πολύ βαρύ οικογενειακό ιστορικό, το οποίο είχε πολλές προκλήσεις εθισμού και ψυχικής υγείας», είπε η Miley σχετικά με τις συνεδρίες θεραπείας και την απόφασή της για απεξάρτηση. Η Cyrus παραδέχτηκε ότι δεν την υποστήριξαν όλοι. «Είναι πολύ δύσκολο γιατί ειδικά όταν είσαι νέος, υπάρχει αυτό το στίγμα «δεν είσαι διασκεδαστικός», είπε.

https://instagram.com/p/B_0MzIEJlIw/

Η τραγουδίστρια του "Slide Away" είπε τελικά ότι η νηφαλιότητα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτήν. «Δεν θέλω να ξυπνάω και να είμαι γκρινιάρα. Θέλω να ξυπνήσω, νιώθοντας έτοιμη », είπε ο Cyrus.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.