CELEBRITIES

H Selma Blair γιόρτασε τα γενέθλιά της και βρήκε τον πιο όμορφο τρόπο για να αντιμετωπίσει τη σκλήρυνση κατά πλάκας


The Jennettes

24 Ιουνίου 2020

H Selma Blair γιόρτασε τα γενέθλιά της και βρήκε τον πιο όμορφο τρόπο για να αντιμετωπίσει τη σκλήρυνση κατά πλάκας

H Selma Blair έγινε 48 ετών και το γιόρτασε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο, αναρτώντας μια φωτογραφία από τα παλιά, στην οποία δεν διστάζει να "τσαλακώσει" το πρόσωπό της, γεγονός το οποίο την κάνει να δείχνει ακόμη πιο όμορφη. 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός κάνει μια ιδιαίτερη γκριμάτσα με τα χείλη της και ενώ η φωτογραφία προέρχεται από το παρελθόν, ουσιαστικά λειτουργεί ως ασπίδα και υπεροχή απέναντι στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, όπως είχε αποκαλύψει τον Οκτώβριο του 2019.

https://instagram.com/p/CByww9on_GJ/

Η Blair εμφανίζεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε με αφορμή την Προσωπική της Πρωτοχρονιά, με μακριά, σπαστά μαλλιά ενώ πλέον, μετά την πάλη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας, έχει υιοθετήσει ένα κομψό ανδρικό κούρεμα, καθώς είναι γνωστό πως είχε ξυρίσει το κεφάλι της λόγω της νόσου. Η ομορφιά της είναι απαράμιλλη και στις δύο περιπτώσεις, καθώς το κάλλος φυσικά δεν κρίνεται από το hairlook μίας γυναίκας!

Η φωτογραφία φυσικά, απέσπασε αμέτρητα likes και σχόλια, ωστόσο ομολογούμε πως την αγαπάμε όπως είναι, με κάθε της αλλαγή και εμφάνιση. 

https://instagram.com/p/CAahqS1nGp5/

Η ηθοποιός μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν δίστασε να επικοινωνήσει το πρόβλημα υγείας της, δίνοντας ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με δύναμη κάθε δυσκολία, αποτελώντας ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης μπροστά σε κάθε περιπέτεια που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.