CELEBRITIES

Η τρυφερή ανάρτηση της Nicole Kidman για τα 14 χρόνια γάμου με τον Keith Urban


The Jennettes

26 Ιουνίου 2020

Η τρυφερή ανάρτηση της Nicole Kidman για τα 14 χρόνια γάμου με τον Keith Urban

14 χρόνια γάμου μετρούν η Nicole Kidman και ο Keith Urban και η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανήρτησε η Kidman μια κοινή τους φωτογραφία, όπου είναι αγκαλιασμένοι, για την επέτειο του γάμου τους, σχολιάζοντας: «Εμείς..Χαρούμενη επέτειο».

https://instagram.com/p/CB3woqYJTSl/

Ο Keith και η Nicole, έχουν δύο κόρες, την Sunday Rose και τη Faith, και γνωρίστηκαν στο G'Day USA gala προς τιμήν του Αυστραλέζικου λαού το 2005, στο Los Angeles. Πέρασαν τέσσερις μήνες μέχρι ο Keith να βρει το κουράγιο να πάρει τηλέφωνο τη μέλλουσα γυναίκα του, ενώ εκείνη, όπως έχει δηλώσει στο show της Ellen DeGeneres το 2013, πίστευε πως δεν του άρεσε επειδή του πήρε τόσο χρόνο να επικοινωνήσει μαζί της. Φυσικά, μετά από εκείνη την κλήση, η σχέση του ζευγαριού σφραγίστηκε, ενώ παντρεύτηκαν μόλις μετά από έναν μήνα.

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.