CELEBRITIES

Ο Elton John αντιμέτωπος με τον νόμο μετά τις νομικές διαδικασίες που κίνησε η πρώην σύζυγός του


The Jennettes

26 Ιουνίου 2020

Ο Elton John αντιμέτωπος με τον νόμο μετά τις νομικές διαδικασίες που κίνησε η πρώην σύζυγός του

Η πρώην σύζυγος του Sir Elton John κίνησε νομικές διαδικασίες σε βάρος του τραγουδιστή, σε μια σπάνια παρέμβαση μιας γυναίκας που αποφεύγει εδώ και δεκαετίες τη δημοσιότητα.

Η Renate Blauel κατέθεσε τα νομικά έγγραφα την περασμένη εβδομάδα, επιδιώκοντας τη λήψη νομικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της. Από τη στιγμή του διαζυγίου, η Blauel σπανίως απασχόλησε τη δημοσιότητα. Στη νομική κατάθεση ο John εμφανίζεται ως «εναγόμενος» ενώ ο συνήγορός τους αρνήθηκε να κάνει σχόλια. Ο λόγος για την αίτηση νομικών μέτρων παραμένει ασαφής, ωστόσο τέτοιες κινήσεις συχνά συνδέονται με ζητήματα ιδιωτικότητας ή αποτροπής δημοσίευσης υλικού.

https://instagram.com/p/B910nyjDeyO/

Ο δικηγόρος της Blauel επιβεβαίωσε τη νομική δράση, ωστόσο αρνήθηκε να εξηγήσει τον λόγο που η πρώην του Elton John κατέφυγε στη δικαιοσύνη. Η γεννημένη στη Γερμανία, ηχολήπτρια, Renate Blauel, γνώρισε τον John ενώ ηχογραφούσαν το άλμπουμ “Too Low for Zero” το 1983 και παντρεύτηκαν το επόμενο έτος κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Αυστραλία. Λίγα χρόνια μετά, το 1988, ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.