CELEBRITIES

H Ariana Grande μας δείχνει πώς ήταν μωρό με αφορμή τα γενέθλιά της


The Jennettes

26 Ιουνίου 2020

H Ariana Grande μας δείχνει πώς ήταν μωρό με αφορμή τα γενέθλιά της

H Ariana Grande γιορτάζει φέτος, τα γενέθλιά της με νοσταλγική διάθεση αν κρίνουμε από τα posts και τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η Grande δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο post στο προφίλ της, στην οποία είναι πολύ διαφορετική απ' ότι την έχουμε συνηθίσει ενώ μάλιστα στο ίδιο post, αλλά και σε story ανέβασε τον εαυτό της από όταν ήταν μωρό.

jenny.gr

Φορώντας ένα παιδικό φόρεμα, καπέλο και ασορτί παπούτσια, η star της μουσικής από μικρή έκλεβε τις εντυπώσεις, αφού κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι από τότε ήταν αξιαγάπητη. Φυσικά, και η τωρινή εκδοχή της συνεχίζει να ξετρελαίνει τους fans της, όπως κι αν επιλέγει να εμφανίζεται. 

https://instagram.com/p/CB4fr_Sl4IS/

"Σχεδόν 27", γράφει κάτω από το post δημοσιεύοντας παράλληλα και στιγμές με τον σκύλο της, ο οποίος την ακολουθεί σχεδόν παντού. Σε στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και από τον εαυτό της ως μωρό, η Grande γιορτάζει νοσταλγικά, φέτος τα γενέθλιά της, προκαλώντας φυσικά κάτω από τις δημοσιεύσεις αμέτρητα σχόλια και likes. 

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.