CELEBRITIES

H Jennifer Hudson μεταμορφώνεται σε Aretha Franklin στη νέα ταινία Respect - To πρώτο trailer


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιουνίου 2020

H Jennifer Hudson μεταμορφώνεται σε Aretha Franklin στη νέα ταινία Respect - To πρώτο trailer

Η Jennifer Hudson είναι η Aretha Franklin στη νέα, βιογραφική ταινία «Respect». Το τρέιλερ της νέας ταινίας βγήκε στον αέρα στα BET Awards την Κυριακή. H star διηγείται την ιστορία της βασίλισσας της soul και την πορεία της προς τη δόξα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Marc Maron, Mary J. Blige, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Queen Latifah, Tate Donovan, Tituss Burgess και Sky Dakota Turner ενώ είναι σε σκηνοθεσία Liesl Tommy.

Η Aretha Franklin πέθανε το 2018 στα 76 της χρόνια. Ήταν μάλιστα, παραγωγός στην ταινία για τη ζωή και την καριέρα της και επέλεξε η ίδια τη Jennifer Hudson για να την ενσαρκώσει.

αρέθα φράνκλιν
IMDB/MGM

Η Jennifer Hudson είναι βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, ηθοποιός και τραγουδίστρια και αυτός ο ρόλος ίσως της δώσει το επόμενο χρυσό αγαλματίδιο.

αρέθα φράνκλιν
IMDB/MGM

Η βιογραφία ήταν προγραμματισμένη να βγει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο, ωστόσο λόγω κορωνοϊού, μεταφέρθηκε για τις 25 Δεκεμβρίου.

αρέθα φράνκλιν
IMDB/MGM

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.