CELEBRITIES

O David Beckham μεταμορφώθηκε σε αγρότη και η Victoria είναι ο πιο σκληρός κριτής του


The Jennettes

1 Ιουλίου 2020

O David Beckham μεταμορφώθηκε σε αγρότη και η Victoria είναι ο πιο σκληρός κριτής του

O David Beckham το τελευταίο διάστημα έχει υιοθετήσει το στιλ του αγρότη και η αλήθεια είναι ότι μας έχει εντυπωσιάσει. Ο ίδιος έχει επιλέξει να ζει μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, και μια άλλη ζωή στην εξοχή. Μάλιστα, σε ένα πρόσφατο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε τι φοράει όταν βρίσκεται εκεί, δείχνοντας ότι είναι γοητευτικός με ό,τι κι αν φορέσει – από ένα κοστούμι σε red carpet μέχρι μια casual εμφάνιση στη φάρμα.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο David, η πιο αυστηρή κριτής είναι η σύζυγός του, Victoria η οποία έχει λόγο για το προσωπικό του στιλ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής απολαμβάνει να φοράει άνετα παντελόνια, sneakers, τραγιάσκα και δεν αποχωρίζεται μια μαγκούρα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ του.

Όμως η Victoria, όπως αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας, έχει ενστάσεις για τη ζακέτα που επέλεξε να ολοκληρώσει το τελευταίο outfit του. «Πανέμορφη μέρα, η @victoriabeckham δεν είναι φαν αυτής της ζακέτας, αλλά προσωπικά νομίζω ότι είναι μια καλή εμφάνιση».

https://instagram.com/p/CB-rqCdhsyW/https://instagram.com/p/CBYQ4QCB8cL/https://instagram.com/p/CAzx9HOhjSv/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.