CELEBRITIES

Η Bar Refaeli δείχνει το αψεγάδιαστο σώμα της πέντε μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού


The Jennettes

2 Ιουλίου 2020

Η Bar Refaeli δείχνει το αψεγάδιαστο σώμα της πέντε μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού

H Bar Refaeli είναι γνωστό ότι έγινε μαμά για τρίτη φορά πριν πέντε μήνες. 

Μετά από τρία χρόνια, έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο Instagram δεν προδίδουν καθόλου τα σημάδια της εγκυμοσύνης στο σώμα της. Για την ακρίβεια, το διάσημο μοντέλο ποζάρει στον φακό με γαλάζιο μπικίνι, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί. 

https://instagram.com/p/CCGSi6ehA4c/

Η Bar δείχνει εκθαμβωτική χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι fans της φυσικά, θαυμάζουν το σώμα της μετά τον τοκετό. Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Ίδια στάση. Διαφορετική μέρα", καθώς οι δύο φωτογραφίες προέρχονται από λήψεις διαφορετικών ημερών. 

Η Refaeli ήταν μαζί με τον Leonardo DiCaprio από το 2005 έως το 2009 ενώ σήμερα είναι στο πλευρό του Ισραηλινού, Adi Ezra. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Liv, την Elle ενώ τον Ιανουάριο απέκτησαν τον γιο τους, David. 

Δείτε ακόμη: Τα denim shorts της Bar Refaeli

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.