CELEBRITIES

Η Kylie Jenner έκανε την πιο hot τάση στα μαλλιά για το καλοκαίρι


The Jennettes

2 Ιουλίου 2020

Η Kylie Jenner έκανε την πιο hot τάση στα μαλλιά για το καλοκαίρι

H Kylie Jenner πειραματίστηκε για μια ακόμη φορά με τα μαλλιά της, δοκιμάζοντας τη light chocolate brown απόχρωση. 

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η ίδια δοκίμασε το ροζ και το ξανθό επάνω της, προφανώς σε περούκα αλλά αυτή τη φορά, φαίνεται πως δοκίμασε στ΄αλήθεια το ανοιχτό καστανό. Tον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες celebrities αλλάζουν τα μαλλιά τους, ίσως είναι η τάση της εποχής μετά την καραντίνα, ωστόσο η συγκεκριμένη αλλαγή στα μαλλιά της Kylie Jenner μοιάζει να της ταιριάζει πολύ. 

 

https://instagram.com/p/CCE-F1Fn2GX/

Η Jenner δημοσίευσε ένα post στο Instagram με το καινούριο χρώμα στα μαλλιά της και η λήψη φαίνεται πως έγινε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Φυσικά, η αλλαγή στα μαλλιά της έγινε από τον Chris Appleton, ο οποίος είναι γνωστό ότι επιμελείται τα hair looks των Kardashian West. 

Το νέο αυτό χρώμα ταιριάζει απόλυτα στην Kylie Jenner και οι fans έσπευσαν να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους κάτω από τη δημοσίευση. Πιθανολογούμε ότι μετά από τη συγκεκριμένη δημοσίευση, το light chocolate brown χρώμα θα γίνει η νέα τάση του καλοκαιριού, αφού φαίνεται ότι κολακεύει κάθε τύπο γυναίκας. 

Δείτε ακόμη: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.