CELEBRITIES

H Gigi Hadid χρησιμοποίησε το τέλειο trick για να "κρύψει" την εγκυμοσύνη της


The Jennettes

2 Ιουλίου 2020

H Gigi Hadid χρησιμοποίησε το τέλειο trick για να "κρύψει" την εγκυμοσύνη της

Η Gigi Hadid διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού περιμένει το πρώτο της παιδί και η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Zayn Malik, με τον οποίο η σχέση της ξεκίνησε από το 2015, περιμένουν με χαρά να γίνουν γονείς.

Η όμορφη Gigi θέλει να κρύβει την κοιλίτσα της και μάλιστα τα καταφέρνει πολύ καλά, αφού οι θαυμαστές της αναρωτιούνται πώς το επιτυγχάνει.

https://instagram.com/p/B92GXybnt7U/

Έτσι, η ίδια μέσα από ένα Instagram Live, μετά από ερώτηση που της έκανε μια θαυμάστριά της: «Πώς γίνεται να μην έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα; Είμαι 4 μηνών έγκυος και η κοιλιά μου είναι τεράστια», η Gigi απάντησε: «Είναι αυτή η γωνία της κάμερας και η πραγματικά μεγάλου μεγέθους ολόσωμη φόρμα που φοράω, που δημιουργούν μια οπτική ψευδαίσθηση. Από την άλλη πλευρά, είναι διαφορετικά τα πράγματα, σου εύχομαι τα καλύτερα!»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.