CELEBRITIES

Η Jennifer Garner δίνει συμβουλές σε θαυμάστριά της στο Instagram για τον χωρισμό


The Jennettes

3 Ιουλίου 2020

Η Jennifer Garner δίνει συμβουλές σε θαυμάστριά της στο Instagram για τον χωρισμό

Η Jennifer Garner έκανε κάτι πολύ διαφορετικό πρόσφατα όταν απάντησε σε μια θαυμάστρια, η οποία αγωνίζεται να διατηρήσει καλή διάθεση μετά από έναν δύσκολο χωρισμό.

Κάτω από ανάρτηση με πολλές φωτογραφίες της ηθοποιού στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μια θαυμάστρια αναζητούσε την «σοφία» της Garner όσον αφορά το πώς θα προχωρήσει παρακάτω. «Εύχομαι να είχα την ευτυχία σου και την αίσθηση της ασφάλειας. Και δεν το λέω με δυσαρέσκεια επειδή παρουσιάζεσαι ως ένα καλό και ευγενικό άτομο. Οι πράξεις σου, δείχνουν ότι είσαι καλή και ευγενική. Απλά, επιτέλους βρήκα το κουράγιο να πω στον σύζυγό μου να φύγει μετά από πολλά χρόνια συναισθηματικής κακοποίησης και αισθάνομαι ότι δεν θα βρω ποτέ ευτυχία ή ασφάλεια. Είναι βάλσαμο να βλέπω το δικό σου κουράγιο, αλλά μαζί και ένα αίσθημα νίκης επειδή δεν πιστεύω ότι θα βρεθώ σε αυτό το σημείο ποτέ. Είναι τόσο εκδικητικός και ισχυρός και δεν έχω τίποτα και κανέναν. Γιατί τα λέω αυτά σε ένα ξένο άτομο. Πραγματικά δεν γνωρίζω», γράφει η θαυμάστρια στην ανάρτηση της Garner. 

jenny.gr

Η θαυμάστρια πολύ πιθανόν να μην περίμενε ποτέ να της απαντήσει η διάσημη ηθοποιός. Όμως, εκείνη το έκανε με ένα ειλικρινές μήνυμα, πιθανόν με έναν υπαινιγμό για το πώς η ίδια συνήλθε από τον δικό της χωρισμό. «Η καρδιά σου μοιάζει πληγωμένη, λυπάμαι πολύ. Ελπίζω να έχεις δυναμικές γυναίκες στην ζωή σου που να σου υπενθυμίζουν την δύναμη και αξία σου. Ελπίζω να μπορέσεις να ηρεμήσεις το μυαλό και την καρδιά σου με προσευχή, διαλογισμό, άσκηση, τέχνη. Το γέλιο θα έρθει και πραγματικά - αξίζει να παλεύεις γι’αυτό. Μέχρι τότε, έχεις όλη μου την αγάπη», έγραψε η Garner.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.