CELEBRITIES

Η αποστομωτική απάντηση της Emily Ratajkowski σε εκείνους που την προτιμούν καστανή


6 Ιουλίου 2020

Η αποστομωτική απάντηση της Emily Ratajkowski σε εκείνους που την προτιμούν καστανή

Η Emily Ratajkowski είναι άμεσα αναγνωρίσιμη από τις φακίδες, τα σαρκώδη χείλη και τα μακριά, καστανά της μαλλιά. Αλλά όπως σχεδόν κάθε άλλος άνθρωπος στη Γη, το μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια αισθάνεται την ανάγκη να αλλάζει κάθε τόσο. Όταν αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε βάψει τα μαλλιά της ξανθά, τα σχόλια στις δημοσιεύσεις της στο Instagram ήταν σε μεγάλο βαθμό θετικά. Αλλά αναπόφευκτα, μερικοί παραπονέθηκαν ότι δεν ήθελαν να τη δουν με διαφορετικό χρώμα μαλλιών.

"Πάντα λέω ότι δεν μπορείς να κάνεις λάθος με οτιδήποτε κάνεις. Αλλά αυτά τα ξανθά μαλλιά είναι μεγάλο ΟΧΙ", έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος ζήτησε, "Να επιστρέψεις στο καφέ !!!" - και αυτές είναι μόνο δύο από τις αγενείς παρατηρήσεις.

Αρχικά, η Ratajkowski αγνόησε τις ανεπιθύμητες απόψεις, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες με τη νέα της εμφάνιση καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η πρέσβειρα της Kerastase μοιράστηκε ακόμη και ποια από τα προϊόντα της μάρκας χρησιμοποιεί για να διατηρησει λαμπερό το νέο της χρώμα.

Ωστόσο, την Παρασκευή η Ratajkowski δεν μπορούσε πλέον να μείνει σιωπηλή. Εμφανίστηκε μέσω Instagram Stories για να δημοσιεύσει ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο έβαζε τους θαυμαστές της στη θέση τους.

"Γεια σε όλους. Αυτό είναι ένα μήνυμα για όλους τους άντρες - και τις γυναίκες - που σχολίασαν,"Γύρισε στο καστανό"," Φαίνεσαι πολύ καλύτερη ως μελαχρινή ", η Ratajkowski έδωσε μια αποστομωτική απάντηση. "Σταματήστε να λέτε στις γυναίκες τι να κάνουν με τα μαλλιά τους. Και το σώμα τους".

Tόσο απλά ξακαθάρισε τη θέση της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.