CELEBRITIES

H Kate Hudson και η ενός έτους κόρη της, Rani είναι ολόιδιες- Ποζάρουν στον φακό με ασορτί γυαλιά και ίδιο ύφος


The Jennettes

6 Ιουλίου 2020

H Kate Hudson και η ενός έτους κόρη της, Rani είναι ολόιδιες- Ποζάρουν στον φακό με ασορτί γυαλιά και ίδιο ύφος

Η Kate Hudson πριν περίπου έναν χρόνο, έφερε στον κόσμο τη "σωσία" της όπως φαίνεται, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram με την μόλις ενός έτους, κόρη της, Rani. 

Η διάσημη ηθοποιός προετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές και ποζάρει αινιγματικά με τη μικρή Rani. Οι δυο τους "παίζουν" με τον φακό, φορώντας ασορτί γυαλιά ηλίου ενώ όλοι μπορούν να παρατηρήσουν ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η Hudson δημοσίευσε τη φωτογραφία την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, στις 4 Ιουλίου, η οποία φυσικά αποθεώθηκε από τους fans της.

https://instagram.com/p/CCMGXtep-Tp/

Μαμά και κόρη συγκέντρωσαν πάνω από 100.000 likes ενώ τα σχόλια ακολούθησαν βροχή. "Είστε και οι δύο τόσο αξιαγάπητες", έγραψε ένας από τους fans ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στην εκπληκτική τους ομοιότητα. Μπορεί η Rani να μην έχει γιορτάσει ακόμη τα 2α γενέθλιά της, αλλά φαίνεται πως έχει ήδη χτίσει προσωπικότητα κοντά στη μαμά της αφού έχει αρχίσει να μιμείται εντυπωσιακά τις κινήσεις της, όπως και το ταμπεραμέντο της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.