CELEBRITIES

Η Gigi Hadid διαψεύδει ότι κρύβει την εγκυμοσύνη της και απαντά στα επικριτικά σχόλια


The Jennettes

7 Ιουλίου 2020

Η Gigi Hadid διαψεύδει ότι κρύβει την εγκυμοσύνη της και απαντά στα επικριτικά σχόλια

Δεν είναι λίγα τα σχόλια που έχει δεχθεί το διάσημο μοντέλο, Gigi Hadid, από τον κόσμο που την κατηγορεί τον τελευταίο καιρό ότι κρύβει την εγκυμοσύνη και την κοιλίτσα της, αν και η ίδια την έχει επιβεβαιώσει.

Με αφορμή τα σχόλια, το supermodel απάντησε στο Twitter, διευκρινίζοντας τον τίτλο ενός ειδησεογραφικού άρθρου από τη British Vogue που έγραφε “Η Gigi Hadid αποκαλύπτει πώς μεταμφιέζει την εγκυμοσύνη της”. Το άρθρο αναφερόταν σε μερικά από τα πρόσφατα σχόλια της Gigi Hadid στο Instagram, τα οποία απαντούσαν σε μία θαυμάστρια που τη ρώτησε πώς γίνεται να φαίνεται ακόμα τόσο μικρή η κοιλίτσα της εν μέσω της εγκυμοσύνης.

Η Gigi Hadid αποκάλυψε στο σχόλιο αυτό ότι συχνά φοράει φαρδιά ρούχα για λόγους άνεσης, κάτι που μπορεί να αλλάξει το μέγεθος της κοιλιάς της, ενώ φυσικά εξαρτάται κι από ποια γωνία βγαίνει η φωτογραφία.

“Μεταμφίεση;” έγραψε η Hadid στο Twitter ως απάντηση στην είδηση. “Με ένα μεγάλο φορμάκι η μπροστινή και η πλάγια όψη είναι οπτικά διαφορετικές ιστορίες – όχι ότι ήταν σκόπιμη ή προσπαθούσα να κρύψω τίποτα.” Η Gigi Hadid ολοκλήρωσε το tweet της, λέγοντας πως θα είναι περήφανη και χαρούμενη να μοιραστεί την φουσκωμένη κοιλίτσα της και την εγκυμοσύνη της όταν θα το επιθυμεί εκείνη.

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.