CELEBRITIES

«Be yourself but wear a mask»: Η Lady Gaga καλεί τον κόσμο στο πιο δυνατό challenge


The Jennettes

7 Ιουλίου 2020

«Be yourself but wear a mask»: Η Lady Gaga καλεί τον κόσμο στο πιο δυνατό challenge

Η Lady Gaga δημοσίευσε πρόσφατα, μια selfie στην οποία φοράει μάσκα σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους fans της ώστε να μην την αποχωρίζονται σε μια εποχή που η απειλή της πανδημίας φαινομενικά, έχει βαθμιαία υποχωρήσει. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η star στο post της, "Be yourself, but wear a mask! Θέλω να πιστεύω ότι είστε καλοί με τον εαυτό σας, την κοινότητα, αλλά και τον πλανήτη". H Gaga λοιπόν, προτρέπει το κοινό να είναι ο εαυτός του, αλλά να μην ξεχνάει να φοράει μάσκα". Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να πείσει τους θαυμαστές της γι' αυτό, φορώντας η ίδια μια μάσκα εμπνευσμένη από το μουσικό της άλμπουμ, Chromatica. 

https://instagram.com/p/CCMFTRysr-N/

Όπως πρόσθεσε μάλιστα, η ίδια καλεί σε challenge τους φίλους της, προκαλώντας να επιδείξει ο καθένας τη μάσκα του. Η τραγουδίστρια κάλεσε συγκεκριμένα, τους Barack και Michelle Obama, την Oprah Winfrey, την Ariana Grande και τον Tony Bennett ώστε να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να ανεβάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους, selfies με μάσκες προκειμένου να μεταφέρουν ένα εξίσου σημαντικό μήνυμα πρόληψης και προστασίας.

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.