CELEBRITIES

Meghan Markle- πρίγκιπας Harry: Η σπάνια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο Los Angeles


The Jennettes

7 Ιουλίου 2020

Meghan Markle- πρίγκιπας Harry: Η σπάνια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο Los Angeles

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετά από πολύ καιρό, εμφανίστηκαν μαζί προκειμένου να συνομιλήσουν με νεαρούς Αφροαμερικανούς, που θέλουν να διακριθούν στο μέλλον. 

Σε βίντεο του Queen's Commonwealth Trust, το πριγκιπικό ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του από το νέο του σπίτι στο Los Angeles με πολύ χαμόγελο, θετική ενέργεια και ισχυρές δόσεις χιούμορ. Τόσο η Meghan όσο και ο Harry μίλησαν για τα ίσα δικαιώματα, τη δικαιοσύνη ενώ αναφέρθηκαν παράλληλα, και σε πολιτικά λάθη του παρελθόντος που θα έπρεπε να έχουν αποφευχθεί.  

Η Meghan φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και μενταγιόν στον λαιμό ενώ είχε επιλέξει ένα διακριτικό μακιγιάζ. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Harry φορούσε γαλάζιο πουκάμισο ενώ έμοιαζε πολύ ανανεωμένος στο πλευρό της συζύγου του μακριά από τα καθημερινά φλας της δημοσιότητας. 

Το βίντεο αναμφίβολα, ενθουσίασε τους οπαδούς που περίμεναν εδώ και καιρό να δουν μια ακόμη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού από τότε που έχει εγκατασταθεί στο Los Angeles.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.