CELEBRITIES

Η Charlize Theron αντιδρά για την αντικατάστασή της στο prequel του «Mad Max» : «Είναι απογοητευτικό»


The Jennettes

8 Ιουλίου 2020

Η Charlize Theron αντιδρά για την αντικατάστασή της στο prequel του «Mad Max» : «Είναι απογοητευτικό»

Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Charlize Theron δεν κρύβει την απογοήτευσή της για το prequel της ταινίας “Mad Max”.

«Είναι δύσκολο να το καταπιώ. Κοιτάξτε, σέβομαι απόλυτα τον George - πάντα τον σεβόμουν και τώρα που δουλέψαμε μαζί σε αυτή την ταινία, ακόμα περισσότερο. Είναι μάστερ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά, ναι, είναι κάπως επώδυνο για μένα, σίγουρα. Γιατί πραγματικά αγάπησα αυτή την ηρωίδα και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία της. Θα είναι για πάντα ένας ρόλος που θα επιστρέφω και θα σκέφτομαι με αγάπη. Φυσικά και θα ήθελα να δω την επόμενη ταινία, κι αν ο George θεωρεί ότι πρέπει να πάρει αυτή την κατεύθυνση, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν πρέπει να κολλάμε στις λεπτομέρειες, πρέπει να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://instagram.com/p/CCWBs_Kp77B/

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως ο George Miller σκοπεύει να γυρίσει ένα prequel στο «Mad Max: Δρόμοι της οργής» που θα εστιάσει στον χαρακτήρα της Furiosa, τον οποίο ενσαρκώνει η Charlize Theron. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος αποκάλυψε στους New York Times πως μια νεότερη ηθοποιός θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο στη νέα ταινία, καθώς θεωρεί ότι τα υπάρχοντα ειδικά εφέ δεν επαρκούν.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.