CELEBRITIES

Η σπάνια φωτογραφία της Nicole Kidman με την 12χρονη κόρη της με αφορμή τα γενέθλιά της


The Jennettes

8 Ιουλίου 2020

Η σπάνια φωτογραφία της Nicole Kidman με την 12χρονη κόρη της με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Nicole Kidman πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε ένα συγκινητικό post στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Sunday, η οποία έγινε 12 χρονών. 

Η διάσημη ηθοποιός ευχήθηκε στην αγαπημένη της κόρη με μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να αγκαλιάζει τη μικρή της με πολλή ζεστασιά και τρυφερότητα. Όπως έγραψε η Kidman κάτω από τη φωτογραφία, "Αγκαλιές γενεθλίων για την αγαπημένη μας Sunday. Χαρούμενα γενέθλια, baby girl". 

https://instagram.com/p/CCWMq9qp_L3/

Φυσικά, οι θαυμαστές της ηθοποιού σχολίασαν κάτω από το υπέροχο post με λόγια θαυμασμού, γράφοντας πόσο τυχερή είναι η Sunday που έχει τέτοιους γονείς. Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Nicole Kidman είναι σπάνια, καθώς δεν συνηθίζει να δημοσιεύει προσωπικές στιγμές με τα παιδιά της. Οι αναρτήσεις που κάνει στα social media είναι περισσότερο από στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά πάντα φροντίζει να κρατάει προστατευμένα τα παιδιά της μακριά από τη δημοσιότητα.

Πάντως, μπορούμε να πούμε πως η συγκεκριμένη λήψη με τη Sunday είναι ιδιαίτερα ζεστή και τρυφερή ενώ η Kidman έχει λάβει τέτοια στάση απέναντί της σαν να είναι ο φύλακας άγγελός της! 

Δείτε ακόμη: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.