CELEBRITIES

Ο Johnny Depp και η Amber Heard ξανά στα δικαστήρια- Οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν


The Jennettes

8 Ιουλίου 2020

Ο Johnny Depp και η Amber Heard ξανά στα δικαστήρια- Οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

Ξεκίνησε ξανά η δίκη στη Βρετανία για την εκδίκαση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει κάνει ο Johnny Depp στη Sun. Στη δίκη εκτός από τον διάσημο ηθοποιό παραβρέθηκε και η πρώην σύζυγός του Amber Heard.

Η πολυαναμενόμενη δίκη αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα γίνει σε πέντε δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

https://instagram.com/p/CCV3MInjoRk/

 Ήδη, στην ακροαματική διαδικασία πριν τη δίκη ακούστηκαν πολλά για την προσωπική ζωή του ζευγαριού. Για την μεν Amber Heard, διατυπώθηκαν ισχυρισμοί ότι είχε εξωσυζυγικές ή παράλληλες σχέσεις, με αναφορά στα ονόματα του Ellon Mask και του James Franco.

https://instagram.com/p/CCWCne7DCr2/

Από την άλλη, για τον Johnny Depp ειπώθηκε ότι προσπάθησε να προμηθευτεί ναρκωτικά, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Αυστραλία, στέλνοντας μηνύματα σε βοηθό του, με τα οποία φέρεται να ζητούσε «συνθηματικά» χάπια και κοκαΐνη.

https://youtu.be/XDKAywMESrk

Για τη σχέση του με τα ναρκωτικά και τη χορήγηση ινδικής κάνναβης στην κόρη του μίλησε ο διάσημος ηθοποιός ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου. «Η κόρη μου ήταν 13 ετών και όπως όλοι γνωρίζουμε στα 11, 12 και 13, όταν πας σε ένα πάρτι γυμνασίου, σε προσεγγίζουν άνθρωποι που θέλουν να σου δώσουν ποτό επειδή πίνουν στα 12 και 13, κάνουν κοκαΐνη στα 12 και 13, και καπνίζουν μαριχουάνα στα 12 και 13, κάνουν έκσταση και κάνουν πολλά ναρκωτικά », είπε. «Είπα, άκουσε γλυκιά μου, εάν είσαι σε ένα πάρτι και κάποιος σου το δώσει, πάρ' το και πέρασέ το στο επόμενο άτομο. Μην πειραματιστείς με ναρκωτικά από άτομα που δεν γνωρίζεις», πρόσθεσε.

Τότε, η κόρη του του είπε ότι τα ναρκωτικά θα μπορούσαν να συνδεθούν με άλλες ουσίες και ο Johnny Depp είπε στην έφηβη ότι εάν κάποια στιγμή θέλει να δοκιμάσει να πάει σε εκείνον. «Της είπα, σε παρακαλώ κάνε μου την τιμή να έρθεις σε μένα όταν είσαι έτοιμη, πραγματικά». «Είναι ένα ζήτημα ασφάλειας, ένας πατέρας ανησυχεί για την κόρη του σε τέτοιου είδους καταστάσεις, όταν ήρθε και είπε ‘είμαι έτοιμη’», πρόσθεσε.

Ο Johnny Depp είπε στο δικαστήριο ότι έχει δοκιμάσει τα περισσότερα ναρκωτικά αλλά όχι την κεταμίνη, ενώ αναγνώρισε ότι η μαριχουάνα έχει τους δικούς της κινδύνους. Παρόλα αυτά ο ηθοποιός ανέφερε πως είναι υπεύθυνος πατέρας.

Από την άλλη, οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον έγγαμο βίο των σταρ του Hollywood, σοκάρουν.

https://instagram.com/p/CCXkokMFzHE/

Μάλιστα, και οι δυο πλευρές, του Depp και της Heard, υποστηρίζουν ότι είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.