CELEBRITIES

Καλλονή στα 56: Η Monica Bellucci ποζάρει με εσώρουχα και όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της άψογης εικόνας της


10 Ιουλίου 2020

Καλλονή στα 56: Η Monica Bellucci ποζάρει με εσώρουχα και όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της άψογης εικόνας της

Η Monica Bellucci είναι ένα αληθινό είδωλο ομορφιάς, ενώ το όνομά της αποτελεί πλέον συνώνυμο της θηλυκότητας και του αισθησιασμού. Η Ιταλίδα σταρ λατρεύεται από άνδρες και γυναίκες και κάθε της εμφάνιση προκαλεί φρενίτιδα. Αυτή τη φορά μοιράστηκε στο Instagram εικόνες από την πρόσφατη φωτογράφισή της για το γαλλικό περιοδικό Paris Match magazine.

Ποζάρει στα 55 της χρόνια με μαύρο, σέξι κορμάκι και λευκό πουκάμισο, ενώ τον λαιμό της στολίζει ένα ενυπωσιακό περιδέραιο του οίκου Cartier. Είναι ξαπλωμένη σε λευκά σεντόνια με τα καστανά μαλλιά της να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της.

Σε άλλη λήψη τη βλέπουμε να τρέχει στους διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου Hôtel Plaza Athénée στο Παρίσι, με το λευκό πουκάμισο να έχει αντικατασταθεί από ένα chic μαύρο blazer, ενώ στο πιο κοντινό πορτρέτο της, το style icon φορά δύο ακόμα κομμάτια της νέας, εντυπωσιακής συλλογής του οίκου Cartier, συνδυασμένα με ένα δερμάτινο jacket.

H σταρ στα 56 της χρόνια δείχνει hot και σε απίστευτη φόρμα. Όπως είναι φυσικό, το Instagram την αποθεώνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.