CELEBRITIES

Το απίθανο δώρο που έλαβε η βασίλισσα Ελισάβετ από έναν επτάχρονο και η απάντησή της σε αυτό


The Jennettes

12 Ιουλίου 2020

Το απίθανο δώρο που έλαβε η βασίλισσα Ελισάβετ από έναν επτάχρονο και η απάντησή της σε αυτό

Η περίοδος της καραντίνας φαίνεται πως αύξησε τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία πολλών ανθρώπων.

Με ιδιαίτερη φαντασία και πρωτότυπη σκέψη κινήθηκε κι ο επτάχρονος Timothy Madders από το Billericay του Essex, όταν αποφάσισε να φτιάξει ένα σταυρόλεξο με θέμα την ευτυχία προκειμένου να το στείλει σαν δώρο με τη βοήθεια της μαμάς του, στη... βασίλισσα Ελισάβετ! Το νεαρό αγόρι ανέφερε μάλιστα, πως η οικογένειά του έλυνε διαρκώς σταυρόλεξα στη διάρκεια της καραντίνας κι έτσι αυτό αποτέλεσε έμπνευση για τον ίδιο.

jenny.gr
Πηγή φωτογραφίας: bbc

Ο μικρός αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει το δικό του σταυρόλεξο και να το στείλει στις αρχές Μάη στη βασίλισσα. Το ιδιαίτερο σταυρόλεξο περιείχε τις λέξεις "ευτυχία, "χαμόγελο", "οικογένεια", "διακοπές" και "ηλιοφάνεια". Η μητέρα του Timothy, Jo Madders είπε πως "Ήθελε να κάνει κάτι για να της φτιάξει τη διάθεση και έτσι το έκανε με τον πιο προσεγμένο τρόπο". Ο Thimothy ήταν πολύ προσεκτικός με το πώς θα έστελνε το σταυρόλεξό του στη βασίλισσα. Η μητέρα του είπε στο BBC πως το έστειλε με ένα γράμμα που της έλεγε ότι μπορεί να είναι λυπημένη και να νιώθει μοναξιά εξαιτίας του lockdown. "Επέλεξε την ευτυχία σαν θέμα γιατί ήθελε λέξεις που θα έκαναν τον κόσμο να σκεφτεί χαρούμενα πράγματα”.

jenny.gr
Πηγή φωτογραφίας: bbc

Η ίδια αποκάλυψε επίσης: "Συνέχισε να μου λέει να μην στείλω το πρωτότυπο σε κανέναν γιατί ήταν για τη βασίλισσα. Πάντα σκέφτεται τους άλλους". Όταν ο μικρός έλαβε απάντηση από τη βασίλισσα, η χαρά του φυσικά ήταν απερίγραπτη. Συγκεκριμένα, η απάντηση ήρθε από το Windsor, και δημοσιεύτηκε από το BBC:  "Η σκέψη σου εκτιμήθηκε ιδιαίτερα και η βασίλισσα ελπίζει πως είσαι και εσύ ασφαλής και καλά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου"!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.