CELEBRITIES

Η Reese Witherspoon χορεύει και ξεσηκώνει το Tik Tok με αφορμή το πρώτο single του γιου της


The Jennettes

13 Ιουλίου 2020

Η Reese Witherspoon χορεύει και ξεσηκώνει το Tik Tok με αφορμή το πρώτο single του γιου της

H Reese Witherspoon δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram το Σαββατοκύριακο, στο οποίο είναι αρκετά ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι ο γιος της Deacon Phillippe κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο "Long Run". Ο Phillippe το κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τη Nina Nesbitt επίσημα την Παρασκευή.

Στο στιγμιότυπο που παρουσίασε η διάσημη ηθοποιός, φαίνεται να χορεύει και να πανηγυρίζει, δίνοντας έμπνευση και για άλλα video στο Tik Tok. Όπως γράφει κάτω από το post, "Όταν το παιδί σου βγάζει το πρώτο του single...πρέπει να χορέψεις"! 

https://instagram.com/p/CCgreuwgYHr/

Στο post βλέπουμε τον Deacone να παίζει από το κινητό το τραγούδι του και τη Reese να ακολουθεί τον ρυθμό, χορεύοντας μοναδικά! Οι δυο τους μοιάζουν εκπληκτικά ενώ θα λέγαμε πως η ηθοποιός θα μπορούσε να είναι φίλη του και όχι μαμά του, καθώς δείχνει πολύ φρέσκια και σίγουρα, πολύ νεότερη! 

Δηλώνοντας περήφανη για το επαγγελματικό βήμα αλλά και το ταλέντο του γιου της, η Reese Witherspoon δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και τη θετική της διάθεση, την οποία μεταφέρει στους fans, ξεσηκώνοντας το κοινό και για άλλες χορευτικές κινήσεις! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.