CELEBRITIES

Η Jessica Simpson γιορτάζει τα γενέθλιά της με μια selfie χωρίς μακιγιάζ και είναι αγνώριστη


The Jennettes

13 Ιουλίου 2020

Η Jessica Simpson γιορτάζει τα γενέθλιά της με μια selfie χωρίς μακιγιάζ και είναι αγνώριστη

Η Jessica Simpson  έγινε 40 χρονών, και ενώ τα προηγούμενα χρόνια την είχαμε συνηθίσει με full makeup, υπερβολικό styling τόσο στο look της όσο και στο μακιγιάζ της, σήμερα έχει μια τελείως διαφορετική εμφάνιση. 

Η ίδια μεγαλώνει και δείχνει στους θαυμαστές της πως έχει αγαπήσει περισσότερο τη φυσική πλευρά του εαυτού της. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ανεβάζει φωτογραφίες, που την δείχνουν χωρίς μακιγιάζ με την λαμπερή και υπέροχη επιδερμίδα της. Μια τέτοια φωτογραφία επέλεξε και την ημέρα των γενεθλίων της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Κάτω από αυτή τη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχει βγάλει τα extensions, έγραψε:
 

https://instagram.com/p/CCcYC-Tj6nh/

«Εδώ και 14 χρόνια κρατάω αυτό το True Religion τζιν στην ντουλάπα μου και αποφάσισα, μιας και διανύω τις τελευταίες ώρες των 30’s μου να το δοκιμάσω. Λοιπόν, 40 είμαι τόσο χαρούμενη που σε συναντώ!». Ακόμη, η Jessica Simpson είναι πολύ αδυνατισμένη και σε συνδυασμό με το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ, μοιάζει σχεδόν αγνώριστη.

Εσείς πώς την προτιμάτε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.