CELEBRITIES

Nicola Peltz: To προφίλ της αρραβωνιαστικιάς του Brooklyn Beckham και η αμύθητη περιουσία της


The Jennettes

15 Ιουλίου 2020

Nicola Peltz: To προφίλ της αρραβωνιαστικιάς του Brooklyn Beckham και η αμύθητη περιουσία της

Ο μεγάλος γιος του David και της Victoria Beckham αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Nicola Peltz και η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου. Φυσικά, εκτός από το ίδιο το γεγονός τα μέσα επικεντρώθηκαν και στο προφίλ του νέου μέλους των Beckhams.

H γοητευτική Nicola είναι ηθοποιός, 25 ετών και, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της παλαιότερα ήταν αγοροκόριτσο, που ονειρευόταν να παίζει χόκεϊ στον πάγο, μέχρι που ανακάλυψε την αγάπη της για την υποκριτική.

https://instagram.com/p/CAoIQ46BAF2

Παλαιότερα μάλιστα, ήταν ζευγάρι με τον Justin Bieber και τα ξένα media αναφέρουν πώς πάντα θεωρούνταν το «κακό κορίτσι» του Hollywood αφού από μικρή δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει στη ζωή της αφού έχει έναν δισεκατομμυριούχο πατέρα.

https://instagram.com/p/CAgUVrOhw56

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της είναι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Νέλσον Πελτζ, η περιουσία του οποίου αγγίζει τα 1,3 δισεκατομμύρια λίρες. Ο 78χρονος διαθέτει δύο ιδιωτικά τζετ, σε αντίθεση με τους Beckham που έχουν μια περιουσία που κοστολογείται στα 370 εκατομμύρια λίρες και δεν έχουν ιδιωτικό αεροσκάφος.

jenny.gr

Ο πατέρας της όμορφης Nicola είναι ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος που όλα τα δημοσιογραφικά βλέμματα είναι επάνω του αφού πλέον συνδέεται με μία από τις πιο διάσημες οικογένειες όλου του πλανήτη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.