CELEBRITIES

Ο Ricky Martin μιλάει ανοιχτά για τον δύσκολο δρόμο και την κατάθλιψη μέχρι την αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας


The Jennettes

16 Ιουλίου 2020

Ο Ricky Martin μιλάει ανοιχτά για τον δύσκολο δρόμο και την κατάθλιψη μέχρι την αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας

O διάσημος pop star, Ricky Martin πρόσφατα αφηγήθηκε τη μεγάλη διαδρομή του μέχρι την αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας. 

Όπως περιγράφει ο ίδιος στη νέα του συνέντευξη στο τελευταίο επεισόδιο του Proud Radio της Apple Music, δεν ζούσε ολοκληρωμένα μέχρι να αποκαλύψει την προσωπική του επιλογή, περνώντας ακόμη και κατάθλιψη την εποχή μάλιστα, που είχε φτάσει στο απόγειο της καριέρας του με την εμπορική επιτυχία του Livin’ La Vida Loca το 1999. 

«Ο κόσμος άρχισε να ανταμείβει τις ώρες που είχα αφιερώσει στημουσική σε αυτή την καριέρα. Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακουγόταν παντού σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Μπορούσα να χαιρετίσω τον Θεό, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη», εξηγεί ο ίδιος ενώ, όπως προσθέτει, έκανε περιοδείες για να «ξεφεύγει από τη βαριά θλίψη» που ένιωθε. 

https://instagram.com/p/CCoSpvtHhkx

Σε μία από τις παγκόσμιες περιοδείες του ωστόσο, ήταν σε τόσο κακή διάθεση που δεν μπορούσε να εμφανιστεί στη σκηνή. «Ήμουν στην Αυστραλία και από εκεί επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι». Ενώ οι φίλοι και η οικογένειά του γνώριζαν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ο γνωστός τραγουδιστής δεν ένιωθε έτοιμος να γνωστοποιήσει το γεγονός στους θαυμαστές του. 

H αλήθεια ήρθε στο φως μέσα από το βιβλίο του με αυτοβιογραφικές αναφορές, με τίτλο "Me: Ricky Martin", το 2011. «Πάλευα όταν έγραφα το βιβλίο μου γιατί ενδιάμεσα συνεχώς αναρωτιόμουν, "Είμαι γκέι; Είμαι bisexual;". Μετά είπα, Ricky, είσαι ένας πολύ τυχερός, ομοφυλόφιλος άντρας. Είσαι γκέι. Το έγραψα και πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος», σημειώνει χαρακτηριστικά ο star, που πλέον διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή του με τον σύζυγό του, Jwan Yosef και την υπέροχη πολυμελή τους οικογένεια. 

https://instagram.com/p/B4OC0ViHwNzhttps://instagram.com/p/CB8ofw0nc_B

Ο τραγουδιστής σχολίασε επίσης, όσα συμβαίνουν με το Black Lives Matter, αλλά και την αποδοχή της LGBTQ κοινότητας. "Νομίζω ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Σε αυτό το σημείο, αυτό που χρειάζεται, είναι να ακούμε. Χρειάζεται να μαθαίνουμε, να δείχνουμε σεβασμό, και να καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν πρόκειται μόνο για εμάς αλλά για όλες εκείνες τις φωνές που μας έχουν διδάξει τόσα για την αξία της ισότητας". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.