CELEBRITIES

Oι πρώην του Johnny Depp, Winona Ryder και Vanessa Paradi ξανά στο πλευρό του : «Δεν ήταν ποτέ βίαιος»


17 Ιουλίου 2020

Oι πρώην του Johnny Depp, Winona Ryder και Vanessa Paradi ξανά στο πλευρό του : «Δεν ήταν ποτέ βίαιος»

Υπέρ του Johnny Depp τάχθηκαν οι δύο πρώην σύντροφοί του, Vanessa Paradi και Winona Ryder, που οι καταθέσεις τους αναγνώστηκαν χθες στο δικαστήριο και στις οποίες αναφέρουν πως τα όσα λέγονται εναντίον του είναι «φρικτά, ενοχλητικά και εξωφρενικά».

Από τη μία, η ηθοποιός Vanessa Paradi, με την οποία ήταν ζευγάρι για περισσότερα από 14 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, αποκαλώντας τον «ευγενικό, τρυφερό, γενναιόδωρο και μη βίαιο άτομο και πατέρα».

jenny.gr

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του την δεκαετία του '90, η Winona Ryder πήρε και αυτή το μέρος του.
«Δεν ήταν ποτέ βίαιος απέναντί μου», είπε χαρακηριστικά.

jenny.gr

Ακόμα αναφέρει πως ήταν «απολύτως σοκαρισμένη, μπερδεμένη και αναστατωμένη», μαθαίνοντας για τους ισχυρισμούς εναντίον του και πρόσθεσε: «Η ιδέα πως είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο απέχει πολύ από τον Johnny που ήξερα και αγαπούσα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτές τις κατηγορίες. Δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ βίαιος απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ υβριστικός απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ βίαιος απέναντι σε κανέναν που να έχω δει».

«Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου μαζί του, είναι αδύνατον να πιστέψω πως τέτοιοι φρικτοί ισχυρισμοί είναι αληθινοί. Το βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικό, γνωρίζοντάς τον όπως εγώ». Στη δικαστική διαμάχη που συγκεντρώνει αυτές τις ημέρες τεράστιο ενδιαφέρον, φαίνεται ότι οι φωνές υπέρ του Depp πληθαίνουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.