CELEBRITIES

H Catherine Zeta-Jones μοιράζεται φωτογραφία της πανέμορφης κόρης της και είναι ολόιδιες


20 Ιουλίου 2020

H Catherine Zeta-Jones μοιράζεται φωτογραφία της πανέμορφης κόρης της και είναι ολόιδιες

Η Catherine Zeta-Jones εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός και πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, είναι και τρυφερή μητέρα. Η 50χρονη σταρ μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της στο Instagram. Το ίδιο έκανε και πάλι με μία εικόνα της πανέμορφης 17χρονης κόρης της, στην οποία είναι σχεδόν ίδιες.

Η Carys είναι μια πανέμορφη, καστανόξανθη κοπέλα με καθαρή επιδεμίδα, που μοιάζει όλο και περισσότερο στη διάσημη μαμά της. Στη φωτογραφία, φορά ένα απαλό κίτρινο slip dress, ενώ είναι ξυπόλυτη και χαλαρή στον κήπο του σπιτιού τους. Το θηλυκό φόρεμα αναδείκνυε τέλεια τις καμπύλες της.

«Το κορίτσι μου στον κήπο», έγραψε η Catherine Zeta-Jones και όπως είναι φυσικό, οι θαυμαστές της χάρισαν αμέτρητα likes ενώ σχολίασαν πόσο μοιάζουν!

https://instagram.com/p/CCyeIrfnJx9/

Τα likes έπεσαν βροχή ενώ όλοι έσπευσαν όπως προαναφέρθηκε, να επισημάνουν την ομοιότητά της με τη μητέρα της. Πριν λίγες ημέρες, η Catherine Zeta Jones ανέβασε ένα βίντεο από την ταινία «Ζορό», που βγήκε πριν από 22 χρόνια. Πρόκειται για την iconic σκηνή όπου ο Ζορό τής κόβει τον κορσέ με το σπαθί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.