CELEBRITIES

Britney Spears: Γιατί η μητέρα της ζητά να διαχειρίζεται εκείνη την περιουσία της τραγουδίστριας


20 Ιουλίου 2020

Britney Spears: Γιατί η μητέρα της ζητά να διαχειρίζεται εκείνη την περιουσία της τραγουδίστριας

Είναι γνωστο ότι η Britney Spears υποβάλλεται εδώ και χρόνια σε έλεγχο των οικονομικών της. Η μητέρα της Lynne Spears επιθυμεί και πάλι να συμπεριληφθεί στη διαχείριση των χρημάτων της κόρης της.

Η Lynne ενδιαφέρεται να λαμβάνει ειδική ειδοποίηση για "όλα τα θέματα" σχετικά με το SJB Revocable Trust της κόρης της, το οποίο η Britney υπέβαλε το 2004 προκειμένου να προστατεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία τόσο για την ίδια όσο και για τους δύο γιους της στο μέλλον. Στόχος είναι να "κρατήσει και να διαχειριστεί τα περιουσιακά της στοιχεία κατά τη διάρκεια της ζωής της και να διανείμει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία κατά το θάνατό της" συμφωνα με το The Blast.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Lynne προσπαθεί να αποκτήσει την εποπτεία των οικονομικών της κόρης της, τα οποία διαχειρίζεται ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Britney, Jamie Spears. Η τελευταία ειδική ειδοποίηση που είχε ζητήσει ήταν τον Μάιο του 2019, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Η μητέρα της Britney Spears υποβάλλει αίτημα για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της

"Η μητέρα της Britney ήθελε πάντα να έχει θέση στην εποπτεία των οικονομικών της. Η μαμά της έχει προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν" αναφέρει μία πηγή στο δημοσίευμα, γράφοντας επίσης ότι το δικαστήριο επέκτεινε την εποπτεία των οικονομικών της Britney για μέχρι τουλάχιστον το τέλος αυτού του καλοκαιριού. Η pop star μπήκε για πρώτη φορά σε αυτό το πλαίσιο το 2008 αφού φέρεται να ταλαιπωρείται από ψυχικές διαταραχές.

Στο Ιnstagram εμφανίστηκε το hashtag #FreeBritney, για να πιέσει για απελευθέρωση από την οικονομική εποπτεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.