CELEBRITIES

H Αshley Graham κάνει twerking με τον σύζυγό της και το Instagram τους αποθεώνει


20 Ιουλίου 2020

H Αshley Graham κάνει twerking με τον σύζυγό της και το Instagram τους αποθεώνει

Πριν από μερικούς μήνες, έγινε μητέρα και φαίνεται ότι περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωή της. Η Ashley Graham και ο σύντροφός της απολαμβάνουν τις στιγμές με το μωρό τους αλλά και όταν αυτό δεν είναι μπροστά, καθώς το διασκεδάζουν και πειράζουν ο ένας τον άλλον. Αυτή τη φορά μάλιστα, έγιναν λίγο πιο τολμηροί.

Δεν ξέρουμε αν άντλησαν έμπνευση από την "πονηρή" φωτογραφία που τράβηξε η Chrissy Teigen με τον σύζυγό της John Legend στο ντους, αλλά φάινεται να το διασκέδασαν εξίσου. Το ζευγάρι μοιράστηκε μία σειρά από fun φωτογαφίες, στις οποίες το plus size μοντέλο ποζάρει, κάνοντας twerking.

Φοράει λευκή φούστα και κόκκινο τοπ, ενώ ξεκαρδίζεται στα γέλια, την ώρα που ο Justin Ervin της πιάνει τα οπίσθια. Οι θαυμαστές φυσικά, γέλασαν και τους χάρισαν αμέτρητα likes, όμως εμείς μείναμε να αναρωτιόμαστε τι έχουν πάθει τα διάσημα ζευγάρια;

https://instagram.com/p/CC0_AQvDyk3/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.