CELEBRITIES

Scarlett Johansson: O λόγος που αναβάλλει τον γάμο της


The Jennettes

21 Ιουλίου 2020

Scarlett Johansson: O λόγος που αναβάλλει τον γάμο της

Οι Scarlett Johansson και Colin Jost αρραβωνιάστηκαν το 2019 και είναι πολύ ερωτευμένοι. Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood, με την 35χρονη star και τον 38χρονο κωμικό να κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.Ωστόσο, ο γάμος του διάσημου ζευγαριού αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω κορωνοϊού, όπως αποκάλυψε ο κωμικός και συγγραφέας στον Andy Cohen και το SiriusXM.

Ο Jost που βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο της προώθησης του νέου του βιβλίου “A Very Punchable Face: A Memoir” είπε πως οι δυο τους χρειάστηκε να επανεξετάσουν τον γάμο τους με όλη αυτή την αβεβαιότητα που επικρατεί ανά τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας. «Δεν ξέρουμε καν τι είναι επιτρεπτό από τον νόμο, σωστά; Επίσης, αυτή δεν είναι η σωστή στιγμή για να βάλεις μαζί σε μία “ομάδα” όλους τους ηλικιωμένους συγγενείς, που η υγεία τους βρίσκεται σε κίνδυνο», εξήγησε

Την ίδια απάντηση έδωσε και για την επιστροφή του Saturday Night Live στη μικρή οθόνη και στη live του εκδοχή. 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.