CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας George γίνεται 7 ετών και όσο μεγαλώνει, μοιάζει εκπληκτικά με τον μπαμπά του: Η φωτογραφία που το αποδεικνύει


The Jennettes

22 Ιουλίου 2020

Ο πρίγκιπας George γίνεται 7 ετών και όσο μεγαλώνει, μοιάζει εκπληκτικά με τον μπαμπά του: Η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Ο πρίγκιπας George έχει γενέθλια και γίνεται 7 ετών! Μία ημέρα πριν την βασιλική προσωπική Πρωτοχρονιά του μικρού, το παλάτι του Kensington και η Kate Middleton δημοσίευσαν φωτογραφίες από το παρελθόν του μικρού, κάνοντας ένα γλυκό throwback.

Ο μικρός George ποζάρει με χαμόγελο, φορώντας ένα χακί μπλουζάκι με γιακά στη μία φωτογραφία ενώ στην άλλη τον βλέπουμε με μια μπλούζα με χρώματα παραλλαγής.

https://instagram.com/p/CC61TwRFOXU/https://instagram.com/p/CC62KcVJHbU/

Μάλιστα, πολλοί fans βρήκαν ομοιότητες του μικρού πρίγκιπα με τον πρίγκιπα William και Harry από τότε που ήταν κι εκείνοι παιδιά και φορούσαν παρόμοια στρατιωτικά ρούχα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και παρακάτω, ο 7χρονος George μοιάζει εκπληκτικά στην όψη με τον πρίγκιπα William οπότε στοιχηματίζουμε πως μεγαλώνοντας, οι δυο τους θα μοιάζουν εξίσου πολύ μεταξύ τους.

https://instagram.com/p/CC61WAYH07t/

Ο πρίγκιπας George πέρασε την περίοδο του lockdown με την οικογένειά του στο εξοχικό σπίτι των βασιλικών μελών στο Norfolk. Πιο χαριτωμένος από ποτέ, ο μικρός σβήνει σήμερα τα 7α κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του ενώ τα χαμογελαστά του πορτρέτα έχουν τραβηχτεί από τη μητέρα του, Kate.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.