CELEBRITIES

H Victoria Beckham φόρεσε το ιδανικό μαγιό που αναδεικνύει υπέροχα το μαύρισμα


The Jennettes

23 Ιουλίου 2020

H Victoria Beckham φόρεσε το ιδανικό μαγιό που αναδεικνύει υπέροχα το μαύρισμα

Η Victoria Beckham τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram με την κόρη της, Harper. Αυτή τη φορά ωστόσο, προτίμησε να μας δώσει μια μικρή γεύση από το πώς περνάει το φετινό καλοκαίρι της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που μας έκανε να θέλουμε να δραπετεύσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε από την αστική καθημερινότητα. 

Η 46χρονη star ποζάρει στον φακό με ένα κίτρινο μπικίνι, κάνοντας ηλιοθεραπεία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία με την οικογένειά της. Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να φορεθεί από όλες μας το φετινό καλοκαίρι, αφού αποτελεί τάση και αναδεικνύει άψογα το μαύρισμα. Όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα της selfie, όπου τη βλέπουμε να χαλαρώνει κάτω από τον ήλιο: "Τέλεια καλοκαιρινά πρωινά! Με τη νέα απόχρωση του Bitten Lip Tint μου από την @victoriabeckhambeauty, Chérie! Και τα γυαλιά ηλίου #VBEyewear x vb".

https://instagram.com/p/CC8Ku31Jjrz/

Η διάσημη οικογένεια ξεκίνησε τις διακοπές της στην Ιταλία την Κυριακή, μαζί με τον Brooklyn και την αρραβωνιαστικιά του Nicola Anne Peltz. Φυσικά, οι fans προκάλεσαν καταιγισμό από σχόλια κάτω από τη φωτογραφία, η οποία μάς προετοιμάζει ιδανικά για το φετινό καλοκαίρι και τις διακοπές, που όλοι έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ εξαιτίας των συνθηκών του lockdown και της πανδημίας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.