CELEBRITIES

Η Claudia Schiffer δίνει την καλύτερη λύση για την επιλογή του φετινού μας μαγιό με μια throwback φωτογραφία


The Jennettes

25 Ιουλίου 2020

Η Claudia Schiffer δίνει την καλύτερη λύση για την επιλογή του φετινού μας μαγιό με μια throwback φωτογραφία

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, δείχνουμε προτίμηση σε συγκεκριμένα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό. Ωστόσο, ανάμεσά τους κάποια έχουν μια διαχρονική κομψότητα και ίσως, αυτά κερδίζουν την προσοχή μας περισσότερο από κάθε άλλο στις φετινές διακοπές. 

Το απόλυτο supermodel των 90's, Claudia Schiffer δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια throwback φωτογραφία με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, που θα επιλέγαμε να φορέσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, φέτος. Με άψογο στιλ, το μαύρο ολόσωμο της Schiffer φοριέται άνετα σήμερα, και έχει υπέροχο ντεκολτέ.

https://instagram.com/p/CC_YnGCATbl

Η star επαναφέρει μία από τις ωραιότερες επιλογές στα μαγιό παρόλο που η συγκεκριμένη φωτογράφιση είχε γίνει το 1989 για τη Vogue από την Ellen von Unwerth. Διαχρονικό και άκρως σαγηνευτικό, το μαγιό της Schiffer μάς ωθεί ήδη να ξεχυθούμε στα μαγαζιά για να βρούμε ένα παρεμφερές για τις φετινές εμφανίσεις μας στην παραλία!

Η αλήθεια είναι ότι το supermodel δεν μας έδωσε μόνο μια εκπληκτική ιδέα σχετικά με το τι είδος και χρώμα μαγιό να προτιμήσουμε φέτος, αλλά παράλληλα μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο σε εποχές με νότες νοσταλγίας και ρομαντισμού, που θα θέλαμε με ένα απλό button να επιστρέψουν στο σήμερα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.