CELEBRITIES

Ο Οrlando Bloom έκανε τατουάζ τον σκύλο του που πέθανε


The Jennettes

26 Ιουλίου 2020

Ο Οrlando Bloom έκανε τατουάζ τον σκύλο του που πέθανε

Ο σκύλος του Οrlando Bloom πέθανε και οι fans του δεν σταμάτησαν να εκφράζουν τη λύπη τους για το δυσάρεστο συμβάν. Ο 43χρονος σταρ γνωστοποίησε τα άσχημα νέα σε μια ανάρτηση στο Instagram. Ο ίδιος μίλησε συγκινημένος για τον αγαπημένο του σκύλο, που είχε αποκτήσει το 2017, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως έκανε τατουάζ στο στήθος του το όνομα του Mighty και μια καρδιά.

https://instagram.com/p/CC7x3KdJqsk/

«Ο Mighty είναι πλέον στην αντίπερα όχθη. Μετά από επτά ημέρες αναζήτησης από το πρωί ως το βράδυ, σήμερα, την έβδομη ημέρα βρήκαμε το κολάρο του. Όλη αυτή τη βδομάδα έκλαψα περισσότερο από όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, κάτι που υπήρξε εξαιρετικά λυτρωτικό και θεραπευτικό», σχολίασε ο ηθοποιός.

https://instagram.com/p/CC1HZVYpEZy

Όπως εξήγησε, «δεν άφησα ούτε πέτρα που να μην ψάξω» φτάνοντας σε σημείο «να σέρνομαι σε κάθε τρύπα, κάτω από δρόμους, ψάχνοντας κάθε αυλή και χαλασμένο κρεβάτι», ενώ ανέφερε πως «επιστράτευε δυο ξεχωριστούς σκύλους εκπαιδευμένους να εντοπίζουν με την όσφρηση».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.