CELEBRITIES

Ο Kanye West ζητά δημόσια συγγνώμη από την Kim Kardashian και αλλάζει τη στάση του


The Jennettes

27 Ιουλίου 2020

Ο Kanye West ζητά δημόσια συγγνώμη από την Kim Kardashian και αλλάζει τη στάση του

Ο Kanye West απολογήθηκε δημοσίως στην Kim Kardashian για το πρόσφατο παραλήρημά του, καθώς μοιράστηκε δημοσίως προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένειά τους.

Ο διάσημος ράπερ χρησιμοποίησε την αγαπημένη του πλατφόρμα, το Twitter για την απολογία του. «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Kim, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα». «Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Kim θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ, συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα», πρόσθεσε.

Η συγγνώμη του Kanye έρχεται μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη προσωπικών γεγονότων για την οικογένειά του, στη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσής του, την οποία ακολούθησαν για ημέρες ανησυχητικές αναρτήσεις στο Twitter του. Λίγο μετά την συγκέντρωση, ο Kanye δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, που αργότερα διαγράφηκαν, στα οποία μιλούσε για τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.