CELEBRITIES

Η Victoria Beckham γιόρτασε την επέτειο των γονιών της με το πιο εντυπωσιακό φόρεμα στην απόχρωση του καλοκαιριού


27 Ιουλίου 2020

Η Victoria Beckham γιόρτασε την επέτειο των γονιών της με το πιο εντυπωσιακό φόρεμα στην απόχρωση του καλοκαιριού

Η fashion designer και πρώην Spice girl  Victoria Beckham μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία με τους γονείς της για να γιορτάσει την 50ή επέτειο του γάμου τους το Σάββατο, γράφοντας στη λεζάντα: «Μια τόσο ξεχωριστή μέρα. Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του γάμου».

Η Victoria Beckham φορούσε ένα φωτεινό κόκκινο φόρεμα καθώς αγκαλιάζει τους γονείς της και φαίνεται να είναι ένα μακρυμάνικο φόρεμα από τη δική της συλλογή. Με τονισμένη μέση και κομψή φούστα, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα της φορέματα.

jenny.gr

Στο παρελθόν, την είδαμε να το φοράει σε αρκετές περιπτώσεις και κάθε φορά δείχνει το ίδιο κομψό και αισθησιακό. Είναι ιδανικό για μια επίσημη περίσταση μέσα στο καλοκαίρι, ειδικά τα δροσερά βράδια των διακοπών. Επιπλέον, η φλογερή κόκκινη απόχρωση ταιριάζει τόσο σε λευκές όσο και σε μαυρισμένες επιδερμίδες

Η Victoria Beckham αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές στην Απουλία της Ιταλίας με τον σύζυγό της, David Beckham και τα τέσσερα παιδιά τους, καθώς και την αρραβωνιαστικιά του Βrooklyn, Nikola Peltz και τo κορίτσι του Romeo, την Μia. Η οικογένεια πιστεύεται ότι μένει σε μια πολυτελή αγροικία στο Borgo Egnazia.  

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.