CELEBRITIES

H Dakota Johnson είναι ολόιδια η μητέρα της, Melanie Griffith σε αυτή τη throwback φωτογραφία


28 Ιουλίου 2020

H Dakota Johnson είναι ολόιδια η μητέρα της, Melanie Griffith σε αυτή τη throwback φωτογραφία

Η Melanie Griffith έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν μέσα από φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram της πρόσφατα, και αναπόφευκτα, περιελάμβανε παλιές φωτογραφίες με την κόρη της Dakota Johnson. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία του 1998 με την Dakota Johnson, την οποία έχει κάνει με τον πρώην σύζυγό της Don Johnson. "Dakota και Μαμά 1998", σημείωνε κάτω από την εικόνα.

Στη φωτογραφία, με υδατογράφημα στις 3 Οκτωβρίου 1998, μόλις μια ημέρα πριν από τα 9α γενέθλια της Dakota Johnson, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές, καθισμένες σε έναν πράσινο καναπέ. Με ξανθά μαλλιά, η νεαρή Dakota Johnson δείχνει ολόιδια με τη μητέρα της. Μαμά και κόρη δείχνουν ευτυχισμένες, ενώ η μικρή Dakota έχει το πιο σκανταλιάρικο ύφος στο πρόσωπο της.

Η Melanie Griffith όμως, δεν έμεινε σε ένα μόνο throwback. Mοιράστηκε μία ακόμα παλιά φωτογραφία, αυτή την φορά με την δική της μητέρα, Tippi Hedren από το 1962. Οι δυό τους κάθονται δίπλα σε μια πισίνα με ψηλόμεσα, vintage μαγιό. Υπέροχες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.