CELEBRITIES

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Amelia Spencer αρραβωνιάστηκε και οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες από παραμύθι


29 Ιουλίου 2020

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana,  Lady Amelia Spencer αρραβωνιάστηκε και οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες από παραμύθι

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Λαίδη Amelia Spencer, αρραβωνιάστηκε. Ο αγαπημένος της, Γκρεγκ Μάλετ, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη φυσικά δέχτηκε, με τον γοητευτικό αρραβωνιαστικό της να μοιράζεται κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram. Στις εικόνες, οι δυο τους δείχνουν ερωτευμένοι και χαρούμενοι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν όπου σπούδαζαν, και είναι μαζί 10 χρόνια.

«Λοιπόν, αυτή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. 22 Ιουλίου του 2020, ζήτησα από την αγάπη της ζωής μου να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί μου και είπε, ναι. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος και σ’ αγαπάω με όλη μου την καρδιά, Αμέλια Σπένσερ» έγραψε ο 30χρονος Γκρεγκ, ο οποίος ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά.

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε δεν περνά απαρατήρητο ενώ σε άλλη λήψη ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί. Η όμορφη ανιψιά της πριγκίπισσας Diana λάμπει ολόκληρη από ευτυχία. Συγχαρητήρια!

Instagram/ @Greg Mallett
Instagram/ @Greg Mallett
Instagram/ @Greg Mallett
Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ
Instagram/ @Greg Mallett

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.