CELEBRITIES

H πρώτη νίκη του Johnny Depp στο δικαστήριο: Πανηγύρισε με υψωμένη τη γροθιά και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του


29 Ιουλίου 2020

H πρώτη νίκη του Johnny Depp στο δικαστήριο: Πανηγύρισε με υψωμένη τη γροθιά και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του

H πρώτη νίκη του Johnny Depp έρχεται την τελευταία ημέρα της εκδίκασης της μήνυσης που υπέβαλε ο ηθοποιός εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της «Sun», της News Group Newspapers και του διευθυντή της, Νταν Γούτον, για δυσφήμιση.

Από την άλλη η Amber Heard ντυμένη στα μαύρα μίλησε στους δημοσιογράφους, λέγοντας:

«Ταξίδεψα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να καταθέσω σε αυτή τη διαδικασία ως μάρτυρας και να βοηθήσω το δικαστήριο. Αφότου εξασφάλισα την εντολή περιοριστικών μέτρων το 2016 και οριστικοποίησα το διαζύγιό μας, ήταν επιθυμία μου να προχωρήσω στη ζωή μου. Δεν κατέθεσα εγώ αυτή τη μήνυση και, παρά τη σημασία της, θα προτιμούσα να μη βρίσκομαι στο δικαστήριο. Ηταν απίστευτα επώδυνο να ξαναζώ τη διάλυση της σχέσης μου, να αμφισβητούνται τα κίνητρα και η αλήθεια μου, να ακούγονται στο δικαστήριο οι πιο τραυματικές λεπτομέρειες της ζωής μου με τον Τζόνι και να μεταδίδονται παντού στον κόσμο».

jenny.gr

«Επιμένω στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο και εναποθέτω την πίστη μου στη βρετανική δικαιοσύνη. Παρόλο που δεν υπέβαλα αυτή τη μήνυση, γνωρίζω καλά πόσοι πολύτιμοι πόροι δαπανήθηκαν για αυτήν τη νομική διαδικασία και θα χαρώ να δω αυτούς τους πόρους να επαναδιοχετεύονται σε πιο σημαντικά νομικά ζητήματα, που ήδη έχουν καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Εκτιμώ την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την υποστήριξη της νομικής ομάδας υπεράσπισης, όπως και των δικηγόρων μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ».

Η «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι η Amber Heard δέχθηκε γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες από τους θαυμαστές του Johnny Depp κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Εκείνος για πρώτη φορά μετά από καιρό εμφανίστηκε χαμογελαστός, ενώ βγαίνοντας από το δικαστήριο, ύψωσε τη γροθιά του προς τους φαν του και τους ευχαρίστησε.

jenny.gr
jenny.gr

Η απόφαση της εν λόγω δίκης δεν αναμένεται να εκδοθεί πριν τα τέλη Σεπτέμβρη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η μήνυση για δυσφήμηση ύψους 50 εκατ. δολαρίων που έχει καταθέσει ο 57χρονος εις βάρος της πρώην συζύγου του, και η οποία θα εκδικαστεί πιθανότατα την επόμενη χρονιά.

Φωτογραφίες: Getty/Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.