CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε το χειρότερο δώρο που πήρε ποτέ στην Kate Middleton


The Jennettes

29 Ιουλίου 2020

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε το χειρότερο δώρο που πήρε ποτέ στην Kate Middleton

Ο πρίγκιπας William εμφανίστηκε πρόσφατα, σε ένα ειδικό επεισόδιο στο podcast του πρώην ποδοσφαιριστή, Peter Crouch. Μεταξύ άλλων, ο δούκας του Cambridge αποκάλυψε το χειρότερο δώρο που πήρε κάποτε στην Kate Middleton και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ζευγάρι κυάλια! 

O πρίγκιπας ομολόγησε την "φρικτή" επιλογή του δώρου στον Crouch κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης που έγινε στο Παλάτι του Kensington ενώ όπως ο ίδιος εκμυστηρεύεται, "Ήταν στην αρχή του έρωτά μας. Τα τύλιξα και έμοιαζαν πραγματικά ωραία. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου γι' αυτό. Έλεγα, μα κοίτα είναι καταπληκτικά, δες πόσο μακριά μπορείς να δεις με αυτά". 

Χωρίς να αποτελεί έκπληξη, όπως είπε και ο ίδιος, η Kate δεν ενθουσιάστηκε φυσικά με το δώρο και όπως είπε χαρακτηριστικά για την αντίδρασή της, "Με κοιτούσε και αναρωτιόταν σε τι θα μπορούσαν να της χρησιμεύσουν τα κυάλια". Όπως προσθέτει ο William, "Δεν κύλησε όπως θα ήθελα. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα γιατί της έκανα ένα τέτοιο δώρο". 

https://instagram.com/p/CDN3RnRF5CX/

Ο πρίγκιπας William στα πλαίσια του podcast, μίλησε για το ζήτημα της ψυχικής υγείας και τόνισε πως είναι απαραίτητο να ζητάει κανείς βοήθεια όταν νιώθει πως το έχει ανάγκη. "Θέλει δύναμη να μιλάει κανείς για την ψυχική του υγεία. Εάν δεν νιώθεις καλά, ή κάτι σε ενοχλεί, μην το προσπερνάς. Μίλα γι' αυτό, δεν είναι πρόβλημα".  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.