CELEBRITIES

Η Ashley Graham λατρεύει το νέο της «mom body» και όλα τα σημάδια που της άφησε η εγκυμοσύνη


The Jennettes

30 Ιουλίου 2020

Η Ashley Graham λατρεύει το νέο της «mom body» και όλα τα σημάδια που της άφησε η εγκυμοσύνη

Η Ashley Graham ως οπαδός του body positivity ποζάρει στην τελευταία της φωτογράφιση, δείχνοντας τα σημάδια και τις ραγάδες που της άφησε η εγκυμοσύνη.

Η Ashley Graham λατρεύει το νέο της "mom body", ραγάδες και όλα! Το μοντέλο, που γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από έξι μήνες, επιδεικνύει τις όμορφες καμπύλες της σε μια νέα καμπάνια για μαγιό για όλους και οι εικόνες είναι φανταστικές και αληθινές.

https://instagram.com/p/CDOxSASjN8Q/

Η Graham ζήτησε από τον σύζυγό της να τραβήξει φωτογραφίες των σχεδίων από την τελευταία της συλλογή μαγιό. Και είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι οι εικόνες της καμπάνιας, που γυρίστηκαν στο σπίτι της οικογένειάς της, δεν έχουν υποστεί photoshop. Η Graham υπήρξε ακτιβίστρια της εικόνας του σώματος καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας της και αισθάνθηκε υποχρεωμένη να μοιραστεί το πόσο όμορφο είναι το σώμα μιας νέας μαμάς.

«Πολλές γυναίκες μπορεί να έχουν προβλήματα εικόνας και σώματος. Θέλω να καταλάβουν ότι όλοι έχουμε πράγματα που μας έχει πει η κοινωνία να καλύψουμε, αλλά γιατί πρέπει να το κάνουμε αυτό;», είπε χαρακτηριστικά. «Έχω περισσότερο βάρος. Έχω ραγάδες και στην αρχή έπρεπε πραγματικά να κάνω πολλές συζητήσεις με τον εαυτό μου και να πω στον εαυτό μου, “Εντάξει, νέο σώμα, νέα νοοτροπία”», ανέφερε.

Αφού είδε τις φωτογραφίες της καμπάνιας, η Graham αισθάνεται αρκετά δυνατή: "Μετά από αυτή τη φωτογράφιση, ένιωσα τόσο ενδυναμωμένη. Ναι, φαίνομαι καλά. Νιώθω καλά. Αυτό είναι το νέο μου σώμα."

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.