CELEBRITIES

Η Drew Barrymore σ’ ένα απολαυστικό video παίρνει συνέντευξη από τον 7χρονο εαυτό της


The Jennettes

31 Ιουλίου 2020

Η Drew Barrymore σ’ ένα απολαυστικό video παίρνει συνέντευξη από τον 7χρονο εαυτό της

Εάν το πρώτο promo της Drew Barrymore για την επερχόμενη εκπομπή της είναι τόσο διασκεδαστικό, σίγουρα η βραδινή εκπομπή της θα είναι απολαυστική.

Η Barrymore παίρνει συνέντευξη από τον 7χρονο εαυτό της, χρησιμοποιώντας πραγματικό υλικό από τον εαυτό της ως μικρό παιδί από μια εμφάνιση που είχε κάνει στο "The Tonight Show", όταν φιλοξενήθηκε από τον Johnny Carson. Η Barrymore είχε εμφανιστεί στην εκπομπή το 1982 για να προωθήσει το "E.T."

https://youtu.be/UvozYSwfvNE

Η εκπομπή της Barrymore, που θα ξεκινήσει στο CBS στις 14 Σεπτεμβρίου, θα «γιορτάζει τη ζωή για μια ώρα κάθε μέρα», λέει η Barrymore στο promo. Θα περιλαμβάνει επίσης και φρέσκα νέα. Η εκπομπή ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με τη Barrymore να λέει σε μια δήλωση προς το CNN εκείνη την εποχή, "Είναι πέρα από τα πιο απίστευτα όνειρά μου να έχω αυτή την ευκαιρία για μια καθημερινή εκπομπή. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη και  είναι τιμή μου που δημιουργώ αυτήν την εκπομπή με το CBS”.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.