CELEBRITIES

H στιγμή στην επιτυχημένη καριέρα της Rihanna με την οποία "αισθάνθηκε σαν κλόουν'' και σήμερα θεωρείται iconic


31 Ιουλίου 2020

H στιγμή στην επιτυχημένη καριέρα της Rihanna με την οποία "αισθάνθηκε σαν κλόουν'' και σήμερα θεωρείται iconic

Αν υπάρχει ένα αστέρι που ποτέ δεν αποτυγχάνει να προσφέρει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο Met Gala, αυτή είναι η Rihanna. Από ένα gown διακοσμημένο με λουλούδια Comme de Garçons έως ένα επιβλητικό John Galliano, με μία βαριά παπική τιάρα, τα looks της RiRi έχoυν μείνει στην ιστορία της μόδας ως μερικά από τα καλύτερα. Αλλά ένα από τα πιο εμβληματικά φορέματά της - το φόρεμα 55 κιλών από την Κινέζα couturier Guo Pei - σχεδόν δεν κατάφερε να φτάσει στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Πέντε χρόνια από την iconic εμφάνιση της Rihanna με το κίτρινο φόρεμα στο Met Gala του 2015,  η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποκάλυψε στην Access ότι έκανε τον κύκλο του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης με το αυτοκίνητο της τρεις φορές πριν βγει επειδή είχε πολύ άγχος για την αντίδραση του κόσμου.

"Θυμάμαι ότι φοβόμουν πολύ να βγούμε από αυτό το αυτοκίνητο γιατί ένιωθα, ότι κάνω πάρα πολλά. Οδηγούσα αρκετά κοντά από το κόκκινο χαλί και έβλεπα μόνο φορέματα", είπε.

jenny.gr

«Σκεφτόμουν: «Θεέ μου, είμαι κλόουν, ο κόσμος θα γελάει μαζί μου. Αυτό είναι υπερβολικό. Νόμιζα οτι ήταν. Έκανα κύκλο τρεις φορές, δεν αστειεύομαι. Τελικά σκέφτηκα ό, τι κι αν είναι, πάμε", συνέχισε η Rihanna. Η λήψη της απόφασης για έξοδο στο κόκκινο χαλί δεν ήταν η μόνη πρόκλησή της. Φυσικά το να βγει από το αυτοκίνητο και να ανέβει τα σκαλιά με το βαρύ φόρεμα αποδείχθηκε πολύ δύσκολο και για τη Rihanna. "Το να μπούμε στο αυτοκίνητο και να βγούμε έξω, έπρεπε να το χορογραφήσουμε. Ποιος κάθεται στην πόρτα, πού πηγαίνει το παλτό, πού να καθίσω", εξήγησε.

Τελικά, παρά τη νευρικότητά της πριν από το χαλί, η Rihanna ήταν ευτυχισμένη που εμφανίστηκε με το statement φόρεμα. «Δεν το μετανιώνω», είπε.

jenny.gr

Το 2015, η Pei, η οποία σχεδίασε το φόρεμα για τη Rihanna, δήλωσε στο WWD ότι ήταν έκπληξη που η τραγουδίστρια αποφάσισε να εμφανιστεί με το κίτρινο. "Στην πραγματικότητα δεν πίστευα ότι το φόρεμα ήταν το κατάλληλο γι' αυτήν", είπε η η ίδια. "Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ βαρύ και πολύ ζεστό, αλλά ήταν τόσο συγκινημένη τη στιγμή που το έβαλε."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.