CELEBRITIES

Ο Sean Penn παντρεύτηκε κρυφά την 28χρονη αγαπημένη του, Leila George


The Jennettes

2 Αυγούστου 2020

Ο Sean Penn παντρεύτηκε κρυφά την 28χρονη αγαπημένη του, Leila George

Όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες, o 59χρονος Sean Penn παντρεύτηκε μυστικά την 28χρονη αγαπημένη του, Leila George. Την είδηση αποκάλυψε η κοινή φίλη του ζευγαριού και σύζυγος του σκηνοθέτη της ταινίας "Black Swan", Irena Medavoy.

https://instagram.com/p/CDW1758DH2o/

Όπως έγραψε η ίδια σε σχετικό post στο Instagram, "Είμαστε τόσο χαρούμενοι για τον γάμο σας. Σας αγαπάμε. Σας νιώθουμε σαν οικογένειά μας. Είμαστε πανευτυχείς που ο ένας βρήκε το άλλο μισό του άλλου. Η αληθινή αγάπη αλλάζει τον κόσμο προς το καλύτερο. Ήταν γραφτό να είστε μαζί. Ο Θεός να σας ευλογεί". Μάλιστα, σε Instagram story η Irena δημοσίευσε το δαχτυλίδι του γάμου τους. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες οι δύο δημοσιεύσεις έχουν κατέβει από το Instagram, ίσως λόγω της μυστικότητας που το ζευγάρι θέλει να διατηρήσει.

Ο Sean Penn και η Leila άρχισαν να βγαίνουν μαζί το 2016 και από τότε είναι αχώριστοι. Η παραπάνω είδη άλλωστε το επιβεβαιώνει και αποδεικνύει πως η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS