CELEBRITIES

Ellen DeGeneres: Μετά τις καταγγελίες των συνεργατών της, ζητά συγγνώμη και συνεχίζει την εκπομπή της


The Jennettes

3 Αυγούστου 2020

Ellen DeGeneres: Μετά τις καταγγελίες των συνεργατών της, ζητά συγγνώμη και συνεχίζει την εκπομπή της

Τον προηγούμενο μήνα, δημοσιοποιήθηκε ότι δέκα πρώην συνεργάτες της διάσημης παρουσιάστριας ισχυρίστηκαν ότι αντιμετώπισαν εκφοβισμό στα παρασκήνια της εκπομπής. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς ομολόγησαν ότι τους είχε απαγορευθεί να μιλούν απευθείας στην παρουσιάστρια, ενώ Αφρομερικανοί υπάλληλοι μίλησαν για ρατσισμό.

Έτσι μετά την έναρξη έρευνας από τη Warner Media σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στο The Ellen DeGeneres Show, η Ellen ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες της και πήρε θέση σχετικά με τις καταγγελίες που δέχθηκε σε μεγάλο βαθμό το προηγούμενο διάστημα.

«Όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή μας, στην πρώτη μας συνάντηση είπα σε όλους ότι το Ellen DeGeneres Show θα ήταν ένα χαρούμενο μέρος - κανείς δεν θα υψώσει ποτέ τη φωνή του και όλοι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό», έγραψε σε επιστολή προς το προσωπικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly. «Προφανώς, κάτι άλλαξε και είμαι απογοητευμένη που έμαθα ότι αυτό δεν συνέβη. Λυπάμαι γι’ αυτό. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο από τα πιστεύω μου κι από ό,τι ήλπιζα για αυτή την εκπομπή».

https://instagram.com/p/B89Wrb3gc9P

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι όσο η διάρκεια της εκπομπής αυξανόταν δεν ήταν πια σε θέση να ελέγχει τα πάντα και βασίστηκε σε άλλους για να κάνουν τη δουλειά τους και προφανώς δεν το έκαναν όλοι. Η ίδια συμπλήρωσε: «Ως ένας άνθρωπος που έχει κριθεί και που κόντεψε να χάσει τα πάντα απλά και μόνο επειδή είναι αυτός που είναι, καταλαβαίνω πραγματικά και συμπονώ βαθιά όσους αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή άδικα, όσους δεν αντιμετωπίζονται ως ίσοι ή, χειρότερα, αγνοούνται. Το ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε έτσι, με κάνει να αισθάνομαι απαίσια».

Η  Ellen θέλησε να αποσυρθεί και να σταματήσει να κάνει εκπομπές, κάτι το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολο εξαιτίας των συμβολαίων που έχει υπογράψει με την Warner Bros, επομένως θα συνεχίσει την πετυχημένη εκπομπή της, αλλάζοντας όμως άρδην τις συνθήκες εργασίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.