CELEBRITIES

Η Meghan Markle γίνεται 39 και δέχεται ευχές από το Παλάτι που αποκαθιστούν τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια


The Jennettes

4 Αυγούστου 2020

Η Meghan Markle γίνεται 39 και δέχεται ευχές από το Παλάτι που αποκαθιστούν τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, καθώς η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle απολαμβάνει την προσωπική της Πρωτοχρονιά και γίνεται 39.

Η ημέρα ωστόσο, δεν είναι ξεχωριστή μόνο γι' αυτό, αλλά και για το γεγονός πως τα γενέθλια της Meghan Markle τιμήθηκαν πριν από λίγο, με ευχές από το Παλάτι, αποκαθιστώντας τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια. O λογαριασμός της βασίλισσας Ελισάβετ, The Royal Family εύχεται χρόνια πολλά στη Meghan με μια ξεχωριστή φωτογραφία της 94χρονης μονάρχη με τη δούκισσα. Η Meghan στέκεται χαμογελαστή δίπλα από τη βασίλισσα, που είναι ντυμένη στα πράσινα και η εν λόγω δημοσίευση, αναμφίβολα, καταρρίπτει τις αμφιβολίες και τα σενάρια για την ποιότητα της σχέσης του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα. 

https://instagram.com/p/CDdY1UcnClD/

Το δεύτερο post, που επιβεβαιώνει το παραπάνω, προέρχεται από τον λογαριασμό του πρίγκιπα Καρόλου, Clarence House. Ο λογαριασμός δημοσίευσε μία εντυπωσιακή φωτογραφία της Meghan, γράφοντας: "¨Χρόνια πολλά στη Δούκισσα του Sussex".

https://instagram.com/p/CDdboROA-hj/

Η τρίτη ευχή έρχεται από το παλάτι του Kensington, φυσικά από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, δημοσιεύοντας μια αξιαγάπητη φωτογραφία της Meghan με ένα κοριτσάκι. 

https://instagram.com/p/CDdbi1Jl2LG/

Και οι τρεις δημοσιεύσεις είχαν ως αποδέκτη τη γενεθλιάζουσα, η οποία πλέον απολαμβάνει μια νέα ζωή κοντά στο πλευρό του πρίγκιπα Harry και του μικρού Archie, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.