CELEBRITIES

Η throwback φωτογραφία της Michelle Obama για τα 59α γενέθλια του Barack Obama


The Jennettes

5 Αυγούστου 2020

Η throwback φωτογραφία της Michelle Obama για τα 59α γενέθλια του Barack Obama

Ο Barack Obama έγινε 59 χρονών και η αγαπημένη του Michelle του ευχήθηκε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία των δύο με τις αξιολάτρευτες κόρες τους, Sasha και Malia Obama.

https://instagram.com/p/CDd_BMrA0hW/

Όπως μπορεί να δει κανείς στο post, η οικογένεια φωτογραφίζεται κοντά στη θάλασσα και όλοι μοιράζουν το αβίαστο χαμόγελό τους στην κάμερα. "Happy Birthday to my favourite guy", γράφει η Michelle στη λεζάντα της φωτογραφίας ενώ συνεχίζει με τα παρακάτω λόγια: "Σε όλες τις καλές ημέρες, στο μπλε του ουρανού και στις νέες περιπέτειες που θα έρθουν".

Το ζευγάρι πρόσφατα έκανε μαζί το πρώτο επεισόδιο του podcast, το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου. Πρώτος καλεσμένος της Michelle ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama. Παίρνοντας θέση ο ένας απέναντι από τον άλλον σε αναπαυτικά καθίσματα, οι δυο τους ανέπτυξαν μια άκρως ενδιαφέρουσα και ελκυστική συζήτηση. Η ειλικρινής συζήτηση, που ηχογραφήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αποκαλύπτει μια μικρή εικόνα από τις τρυφερές στιγμές του Barack και της Michelle Obama, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζει άγνωστες πτυχές της αλληλουποστήριξης τους στον δύσκολο δρόμο της πολιτικής.

Μεταξύ άλλων, η πρώην Πρώτη Κυρία εξομολογήθηκε στο κοινό τους λόγους, για τους οποίους ερωτεύτηκε τον Obama. "Ξέρεις, ο πυρήνας όλων όσων έχεις πράξει πολιτικά, όλα όσα γνωρίζω προσωπικά για εσένα, και ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα, είναι...", είπε η ίδια τη στιγμή που ο Barack Obama τη διέκοψε, λέγοντας, αστειευόμενος: "Δεν ήταν δηλαδή, η εμφάνισή μου που σε συνεπήρε".

Η Michelle συνέχισε τον λόγο της, διατυπώνοντας τα εξής: "Είσαι γλυκός και χαριτωμένος, το ξέρεις. Αλλά, όχι! Ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα ήταν επειδή έχεις κι εσύ τις ίδιες αρχές με εμένα. Όπως κι εγώ, ανατράφηκες κι εσύ το ίδιο, καθώς κι οι δυο μας υπήρξαμε κηδεμόνες των αδερφών μας". Η συγγραφέας του Becoming έκανε το πρώτο της podcast να γίνει πολύ ενδιαφέρον με τις αποκαλύψεις της, κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί για το επόμενο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.